De unde vor mai primi bani handbalistele de la CSM Târgu Jiu în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va primi mai mulţi bani publici în sezonul viitor. Pe lângă finanţarea de la Primăria Târgu Jiu, echipa de handbal va fi finanţată şi de Consiliul Judeţean Gorj.

 Anunţul referitor la finanţarea echipei de handbal feminine a clubului primăriei a fost făcut de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Acesta a precizat că instituţia pe care o reprezintă va aloca bani pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, formaţie care va evolua în Liga Florilor. „Intenționăm să venim cu o finanțare directă către Primăria Târgu Jiu, pentru ca, la momentul necesar, să intervină și să aloce sumele necesare. O să venim cu un aport suplimentar pentru CSM Târgu Jiu. Se va discuta suma cu care putem să contribuim. Echipa are nevoie de sprijin, pentru a putea supraviețui în prima ligă. Una este bugetul de liga a doua și alta este bugetul de liga I“, a declarat şeful Consiliului Judeţean Gorj.

Astfel, clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, va fi finanţat atât de Primăria Târgu Jiu cât şi de Consiliul Judeţean Gorj. Echipa de handbal feminin este finanţată şi de firma Artego, cea care a decis să acorde o sponsorizare încă de anul trecut.

Vizualizări: 1,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: