Descinderi la sediul RAR Gorj. Acuzaţii de mită!

Ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj au descins marţi la prânz la sediul din Târgu Jiu al Registrului Auto Român, de unde au plecat cu saci întregi de documente, dar şi cu un inspector suspectat de implicare într-un dosar de luare de mită.

Inspectorul cu pricina, angajat cu state vechi în instituţie, a fost reclamat pentru că ar fi primit 700 de lei de la reprezentanta unei firme ce intermediază înmatriculările auto pentru a trece cu vederea o defecţiune la un autoturism adus pentru omologare. Ofiţerii DGA au descins şi la sediul firmei ce intermediază înmatriculările, sediu situat chiar în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, dar şi la apartamentul pe care inspectorul RAR îl are în oraş împreună cu soţia sa, care este funcţionar la o instituţie publică.

Din toate locaţiile, anchetatorii au ridicat saci de documente, la sediul firmei de intermedieri activitatea fiind blocată toată ziua. Pe uşa de la intrare a fost pus un anunţ cu menţiunea „ÎNCHIS”, clienţii fiind nevoiţi să facă drum întors şi să revină în altă zi după documentele pe care le aşteptau.

Inspectorul RAR a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, un procuror de aici coordonând întreaga anchetă, până la închiderea ediţiei nefiind luată vreo măsură împotriva acestuia.

Vizualizări: 12,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: