Desființează 25 de clădiri de la fosta Confecția. Care este planul!

Un proiect imobiliar major situat în proximitatea Coloanei fără Sfârșit este pe cale să fie realizat. Este vorba despre clădirile ce au aparținut Confecția, unele dintre acestea urmând să fi puse la pământ, iar pentru altele va fi schimbată destinația în apartamente de lux. 

Firma RBS AG CONSTRUCT SRL a demarat, la Agenția pentru Protecția Mediului, procedurile pentru demolarea a 25 de clădiri de la fosta Confecția.  “Agenția pentru Protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Desființare C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13, C14, C15, C16, C17, C18, C19, C20, C21, C22, C23, C24, C25, C26, C27 și împrejmuire gard din prefabricate de beton și fundație” amplasat în municipiul Târgu Jiu, strada Tudor Vladimirescu, nr.129, judeţul Gorj, titular S.C. RBS AG CONSTRUCT S.R.L.”, transmite autoritatea de mediu.

Cine construiește ansamblul rezidențial?

Societatea este administrată de un om de afaceri din Gorj, Adelin Popescu. Cifră de afaceri în 2021 se ridică la 20 de milioane de lei, cu un profit de 3 milioane de lei. Compania are peste 40 de angajați raportați anul trecut.

În primele luni ale anului, firma a reușit să își ia foarte repede avizele de la primărie, autorizația de construire fiind eliberată pe 28 martie. 

Ansamblul Rezidențial ”Coloana Park” se va întinde pe o suprafață uriașă și conform proiectului vor fi construite locuințe de lux. 

”În primul rând, amplasarea acestuia contribuie la o priveliște unica. La Sud-Vest, veți putea admira “Coloana fără Sfârșit”, stand in propria dumneavoastră Logie la un pahar de vin. La Nord-Est, veți admira crestele Munților Parâng in toata splendoarea lor, iar in imediata apropiere, va puteți bucura in fiecare zi de priveliștea către promenada aflata in Complex si către grădinile interioare”, este prezentarea făcută pe site-ul proiectului imobliar.


În spațiul public sunt opinii diverse despre construirea unui bloc în apropierea Coloanei fără Sfârșit. Voi ce părere aveți?

Galerie foto







Vizualizări: 3,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: