Design elegant și software care merită toți banii pe noul Samsung S23

Vrei să afli ce noutăți de design și software aduce noul smartphone Samsung S23? Citește în continuare și descoperă cele mai recente îmbunătățiri și prin ce se remarcă telefonul.

Lasă-te impresionat de designul noului Samsung S23

Ai putea fi iertat dacă ți se pare că noul Galaxy S23 este o clonă a Galaxy S22 cu un design mai puțin drăguț al camerei. În afara excluderii acelui modul metalic al camerei, singura diferență exterioară vizibilă este că marginile telefonului sunt puțin mai ascuțite. În timp ce cadrul de pe Galaxy S22 era în mare parte plat, a avut totuși puțin mai multă curbură la margini.

La acest model, lucrurile s-au îndreptat puțin mai mult, ceea ce duce la un aspect și mai minimal al acestui telefon care emană cumva atât lux, cât și caracter practic. Există în continuare o curbură subțire pentru o prindere mai confortabilă, iar reflexiile și lumina joacă pe finisajul ultra strălucitor oferit de Samsung cadrului Armor Aluminium.

Este ușor să ții S23 în mână ore în șir, chiar și cu o singură mână. Cu toate acestea, poate ar fi fost drăguț ca Samsung să fi evitat aspectul crom strălucitor pentru un finisaj mai texturat, care oferă mai multă aderență și se pătează atât de ușor de la amprente.

Butoanele sunt la fel de strălucitoare și, deși celor mai mulți le va plăcea înălțimea tastelor de pornire, cu tastele de volum așezate, în esență este mult mai greu să folosești tastele de volum pentru a controla camera fără ca vârful degetului să se strecoare în fotografie.

Un plus la tot acest minimalism este noul design al camerelor. În primul rând, lipsa unui modul de cameră poate îngreuna să știi unde se află degetele în raport cu obiectivele până nu este prea târziu. Adesea, când ții telefonul cu ambele mâini când faci fotografii portret, degetele își vor găsi mult prea des drumul spre obiectiv, în special obiectivul inferior cu zoom 3x. Din fericire, buza din jurul camerei previne acest lucru.

În al doilea rând, pentru că fiecare cameră este dispusă separat, fiecare devine un loc în care praful și scamele se acumulează în timp, așa cum a fost anul trecut pe Galaxy S22 Ultra. Acest decalaj dintre camere tinde, de asemenea, să dea impresia că majoritatea carcaselor sunt oarecum defectuoase, cu excepția cazului în care sunt potrivite cu precizie pentru fiecare dintre cele trei camere, dar aceasta este mai puțin o problemă Samsung și mai mult o problemă cu producția de carcase.

Iată un alt argument foarte mărunt, dar pe care trebuie să-l știi dacă vrei să cheltuiești 3000 de lei pe acest telefon. Ar trebui să arate al naibii de bine. Opțiunile de culoare ale lui Galaxy S23 sunt încântătoare. Violetul lavandă și cremul pot arăta bine în orice situație. Iar verdele seamănă cu nuanța Olive de la Galaxy Buds 2 și Galaxy S21 FE. Desigur și la această serie Phantom Black este prezent în continuare, după două generații.

Culorile exclusive Samsung.com sunt și ele variante la care să apelezi pentru un strop de culoare. Nuanța Lime poate fi descrisă în mod drept galben-verde, iar Grafit este, de fapt, un gri metal. Desigur, dacă vrei un plus de personalizare, poți apela la husele frumoase și practice pentru Galaxy S23.

Și modelele de S23 Ultra vin în mai multe culori.

Software și performanță așa cum îți dorești la noul Samsung S23

Software-ul din această generație s-a schimbat chiar mai puțin decât hardware-ul. One UI 5.1 oferă câteva upgrade-uri față de One UI 5.0, pe lângă o experiență de configurare simplificată și câteva îmbunătățiri ale aplicației pentru galerie și cameră.

Deși, sincer, nu pare că Samsung ar fi avut multe de adăugat. Interfața de utilizare este atât de plină de caracteristici în acest moment încât aproape că se simte prea mult atunci când încerci să cauți o setare sau o funcție a cărei locație nu o cunoști deja. Interfața de utilizare încă își are iubitorii săi, pentru că nu se poate nega stabilitatea și abilitățile sale robuste.

Comutarea între aplicații multiple, cu resurse ridicate este fără întreruperi, iar sesiunile de jocuri prelungite rămân fără probleme – ei bine, cu excepția cazului în care ai peste o mie de obiecte 3D pe care să le redai simultan. Chiar și după ani de utilizare a telefoanelor Galaxy, poți fi totuși surprins de funcții mici, dar atât de importante, cum ar fi dezactivarea temporară a sunetului sau integrarea între modul de repaus și alarma de dimineață. Pentru o persoană care va dezactiva sunetul unui telefon pentru a înregistra un podcast sau a participa la o întâlnire și apoi uită să-l pornească din nou ore întregi – sau chiar zile – și apoi pierde apeluri și actualizări importante, dezactivarea temporară a sunetului a fost o mană divină completă.

Samsung a renunțat la Exynos pentru practic toate modelele Samsung S23 din întreaga lume, optând pentru platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 pentru Galaxy. Un chipset poate îmbunătăți sau distruge experiența smartphone-ului tău, așa cum am văzut anul trecut cu problemele legate de baterie și termice din jurul Snapdragon 8 Gen 1.

Profită de ofertele Genius și comandă-ți acum nu nou smartphone care să-ți ușureze viața în fiecare zi.

Vizualizări: 2,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: