Destinația în care plătești mai puțin dacă plouă!

Atunci când cineva merge în vacanță, ia în considerare și prognoza meteo și nimeni nu vrea să aibă parte de zile mohorâte sau de ploaie. Ceea ce nu știu mulți este faptul că, atunci când plouă, una dintre cele mai populare destinații turistice are prețuri speciale.

Pentru că știu că ploaia poate strica o vacanță, autoritățile din Singapore au avut o idee genială. Aceea de a ajusta prețurile în zilele în care soarele nu este pe cer, așa că, atunci când plouă, totul este mai ieftin. Și, pentru că o zi ploioasă nu are cum să fie una fericită, turiștii se pot bucura, măcar, de prețurile reduse din zonă.

De exemplu, atunci când un sejur este stricat din cauza ploii, unele hoteluri au decis să ramburseze turiștilor banii pentru o seară. Cei care vor să beneficieze de asta, trebuie să opteze pentru pachetul de asigurare împotriva ploii.

Trebuie să știți că Singapore este o destinație destul de ploioasă. Tocmai de aceea, se recomandă o informare prealabilă înainte de a pleca în vacanță. Mai mult de jumătate de an, adică 171 de zile sunt ploioase, ceea ce înseamnă că șansele ca sejurul să fie ruinat de ploaie sunt unele foarte mari.

Asigurarea împotriva ploii se numește ”Rain Resist Bliss” și în baza ei, turiștii pot beneficia de rambursarea banilor pentru o noapte de cazare. De obicei, sunt mai multe hoteluri care iau în considerare o asemenea asigurare împotriva ploii.

Pe grupurile dedicate turiștilor, mai multe persoane au declarat că au beneficiat de rambursarea banilor în cazul în care a plouat. Însă, banii nu se înapoiază oricum, ci trebuie îndeplinite anumite condiții.

Pentru ca turiștilor să fie dați banii înapoi pe o seară de cazare, ploaia trebuie să depășească 120 de minute cumulate în orice loc. În plus, vor primii banii înapoi doar cei care au optat pentru apartamente junior sau prezidențiale. Prețurile lor încep de la 633 de dolari și ajung până la 3.349 de dolari. Rambursarea banilor nu se va face sub formă fizică, ci sub forma unui voucher care poate fi folosit doar în incinta hotelului unde sunt cazați turiștii.

Galerie foto


Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: