Destinaţii exotice şi vacanţe atractive în extrasezon

Gorjenii au prins gustul vacanţelor în afara sezonului turistic. Asta pentru că agenţiile de turism şi operatorii hotelieri au scăzut considerabil preţurile atât la pachetele pentru destinaţii exotice, cât şi la cele care vizează o minivacanţă la munte. Printre cei care se bucură din plin de aceste reduceri se numără atât elevii şi studenţi, dar şi vârstnicii.

Vacanţa intersemestrială este aşteptată cu interes atât de elevi, cât şi de studenţi,  foarte multe unităţi de învăţământ din Gorj planificând deja excursii de câteva zile la munte. Operatorii au scăzut tarifele la jumătate faţă de perioada sărbătorilor de iarnă pentru a nu rămâne cu unităţile de cazare neocupate. De exemplu, pentru 150 de lei părinţii pot oferi copiilor un sejur de 3 zile în munţii Apuseni, cu nopţi de cazare şi 2 cine. Cu cât grupul este mai mare cu atât  discounturile oferite de agenţiile de turism sunt mai consistente.

De bonificaţii beneficiază şi vârstnicii care aleg pachetele programului pentru seniori. „Pentru persoanele vârstnice oferim pachete atractive prin Programul Senior Voyage. Deşi este destinate persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani, de acest program pot beneficia şi celelalte categorii de persoane cu condiţia să aibă în grup însoţitor vârstnic”, a declarat Georgiana Pănoiu, agent de turism.

În programul pentru seniori sunt incluse destinaţii exotice la preţuri de până la 300 de euro pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele, demipensiune şi transport cu avionul. „Vindem bine pachetele din programul pentru seniori. Pentru destinaţii celebre gen Costa Brava, Costa Del Sol din Spania preţurile încep de la 295 de euro şi pot ajunge până la 400 de euro”, a menţionat Georgiana Pănoiu. Deşi suntem în extrasezon se caută foarte bine Italia (Roma şi Veneţia), precum şi Franţa (Paris), unde pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi transport cu avionul se plăteşte 200 de euro/persoană.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: