Dezamăgit de experienţa de la Târgu Jiu, Trică îşi caută echipă serioasă

Eugen Trică a plecat pentru a doua oară într-un sezon de la ACS de la Viitorul Târgu Jiu. Înainte de a fi dat afară de patron, Trică avea şi probleme medicale şi a fost nevoit să se opereze iar acum se reface după operaţie şi îşi caută o echipă de la care vrea stabilitate şi seriozitate.

Antrenorul Eugen Trică a plecat cu un gust amar de la Târgu Jiu, ca de altfel toţi ceilalţi antrenori care au pregătit ACS Viitorul Târgu Jiu până acum. În acest sezon Trică a stat pe banca echipei patronate de Nicolae Sarcină de două ori. Precedenta experiență s-a consumat între etapele 8-13 ale campionatului de Liga 2, interval în care ACS Viitorul Târgu Jiu a bifat trei victorii, două remize și o înfrângere. Acum, la a doua experiență în Târgu Jiu, Trică a condus echipa în șapte meciuri de Liga 2, bifând trei victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Operat recent, după ce a fost dat afară de la echipa din Târgu Jiu, Trică a recunoscut că va căuta o altă echipă din vară, precizând că vrea stabilitate şi seriozitate, exact ceea ce nu a avut la Târgu Jiu. „Acum aștept până în vară, trebuie să mă recuperez și după accidentarea suferită când m-am ales cu ruptură de tendon ahilian. Am vrut să le arăt un exercițiu jucătorilor la un antrenament și m-am accidentat. M-am operat și sunt bine, sper ca în vreo două săptămâni să încep să calc în picior. Apoi o să aleg o echipă unde văd că e stabilitate și unde văd că există seriozitate. Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima perioadă”, a spus Trică pentru liga2.ro.  În perioada în care a plecat de la Târgu Jiu, în toamna anului trecut, şi până la final de an, Trică a antrenat FCU Craiova, formație pe care a dus-o în Liga 1 la finalul stagiunii trecute de Liga 2.

Eugen Trică este al doilea mare antrenor, cu CV de Liga 1, care a fost devorat de echipa din Târgu Jiu, cu acelaşi gust amar plecând anul trecut de la Târgu Jiu şi antrenorul Flavius Stoican.


 

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: