Diaconescu, atac la candidatul PNL Gorj la europarlamentare

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, acum analist politic, a lansat un atac la adresa lui Marian Jean Marinescu, cel susţinut de filială pentru un nou mandat de europarlamentar. Diaconescu îl acuză pe europarlamentar că nu a ţinut legătura cu oamenii din organizaţie, dar că şi-ar fi plantat un om în sediul partidului.

Vicepreşedintele PNL Gorj, Denisa Şuţă, este consilier angajat la cabinetul europarlamentarului Marian Jean Marinescu. Puiu Diaconescu susţine că aceasta a fost impusă de europarlamentar în anumite funcţii. „Ne-a plantat în sediul partidului un om. L-a obligat pe Vîlceanu să o facă vicepreşedintă a partidului, şi consilier judeţean, fără muncă”, a spus Puiu Diaconescu la Interviurile Infinit FM. „Este europarlamentar plătit cu 15.000 de euro pe lună şi să nu vină la alegătorii săi... L-am dus acasă la primari în campania trecută, iar apoi să nu dea măcar un telefon...”, a fost reproşul lui Diaconescu. „Nu am nimic cu Partidul Naţional Liberal, respect marea majoritate a membrilor, am plecat, nu mă mai întorc. Este clar”, a mai spus cel plecat în martie de la conducerea PNL Gorj.

Consilierul local liberal Eduard Berca îl contrazice pe Puiu Diaconescu. „Domnul Puiu Diaconescu are nişte fixuri atunci când i se pune pata. Nu iartă. Începe să creioneze, să croşeteze, să dea din casă. Analiştii au libertatea de exprimare şi întotdeauna exagerează puţin. Eu nu am cunoştinţă să fi făcut aşa ceva Marian Jean Marinescu”, a spus Berca la postul de radio.

PNL Gorj a votat în unanimitate susţinerea lui Marian Jean Marinescu pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare din luna mai 2019. În septembrie urmează a fi nominalizată o a doua persoană, care să fie pe un loc semieligibil.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: