Vîlceanu: Weber are credibilitate zero

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susţine că deputatul PSD Mihai Weber minte de îngheaţă apele atunci când susţine că foştii mineri vor avea pensii mai mari de la 1 octombrie. Vîlceanu spune că recalcularea pensiilor durează un an şi că nu este sigur că pensiile vor creşte. Mai mult, spune despre Weber că are credibilitate zero.

Reacţia lui Vîlceanu vine după o postare a lui Weber, cu privire la o modificare adusă Legii pensiilor care a fost promulgată de preşedintele Iohannis. „Potrivit acestei prevederi se vor recalcula pensiile celor care au fost încadraţi în grupele a I-a şi a II-a de muncă, respectiv foşti angajaţi din minerit, siderurgie, construcţii, asta pentru a reaminti doar câteva categorii care vor beneficia de această modificare. Sper că le-am dat o veste bună pensionarilor gorjeni care vor avea astfel, de la 1 octombrie 2018, venituri sporite”, a susţinut Weber.

Vîlceanu a spus că Weber „minte de îngheaţă apele”, aşa cum a făcut şi când a spus că stadionul va fi gata în septembrie sau că vor începe lucrările la DN 67. Vîlceanu a spus că de fapt guvernul PSD a dat o lege prin care a furat din pensiile minerilor în ultimii ani, iar acum, prin noua lege, va fi o altă recalculare, care se va face în următorul an. (A.A.)

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: