Dian Popescu, supravegheat de fostul şef al SIE

Fostul consilier prezidenţial şi în acelaşi timp fostul şef al Serviciilor de Informaţii Externe, Claudiu Săftoiu, a fost numit vicepreşedinte în Biroul Permanent al PNL Gorj în cadrul Delegaţiei Permanente care s-a întrunit sâmbătă la Târgu Jiu. Dian Popescu neagă că apariţia lui Săftoiu are legătură cu divergenţele pe care le-a provocat şeful peneliştilor în USL.   

Claudiu Săftoiu a devenit vicepreşedinte al PNL Gorj cu acte în regulă, după ce a semnat şi adeziunea la organizaţia de la Gorj. Săftoiu spune că va face tot posibilul ca organizaţia PNL Gorj să fie mulţumită de activitatea sa. „Voi fi o resursă de comunicare, de discurs politic direct, fără ocolişuri, o resursă în ceea ce priveşte cetăţenii din Gorj cu privire la doleanţele pe care le transmit la Bucureşti şi care trebuie rezolvate în mod particular”, a declarat Claudiu Săftoiu, vicepreşedinte PNL Gorj. Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a ţinut să precizeze faptul că venirea lui Claudiu Săftoiu nu are nici o legătură cu conflictele cu PSD Gorj. „Nu l-a trimis nimeni de la Bucureşti pe domnul Săftoiu, că am intrat eu în conflict cu PSD-ul. Este şi o relaţie personală între noi. Nu l-a trimis nimeni. Noi l-am cerut”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Proaspătul vicepreşedinte al PNL Gorj spune că nu exclude o candidatură pentru alegerile parlamentare de anul viitor, dar prioritară este realizarea unei relaţii a organizaţiei cu centrul. „Primul meu gând în momentul acesta este să intru în pâine, să văd unde şi cum pot acţiona repede pentru a rezolva probleme stringente rămase cumva nerezolvate, atât în relaţia filialei PNL Gorj cu organizaţia de la centru, mai apoi în relaţia cu comunitatea”, a precizat Claudiu Săftoiu.

Fostul secretar general al Partidului Naţional Liberal, Radu Stroe, a fost şi el prezent la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj pentru validarea în funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii a lui Claudiu Săftoiu. Radu Stroe a mai precizat faptul că, preşedintele PNL, Crin Antonescu, va veni în Gorj pentru a face campanie.

„În măsura în care activitatea mea va fi considerată ca fiind satisfăcătoare, şi că o reprezentare a mea din partea liberalilor gorjeni în Parlament este oportună, benefică, o voi accepta cu plăcere”

Claudiu Săftoiu.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: