Un jurist de la UCB, noul preşedinte al tinerilor democrat-liberali

Tinerii democrat-liberali de la Gorj şi-au ales sâmbătă preşedintele. Cei mai mulţi candidaţi au fost pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv, câte 20 de înscrişi. Noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Gorj este Valeriu Bican. Presedintele este jurist la Departamentul Investiţii din cadrul Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu. 

Democrat-liberalii gorjeni se bat pentru funcţii în partid, fie că sunt la organizaţia de tineret, fie că sunt seniori. Dacă la alegerile din 19 martie, pentru funcţiile din BPJ, între membrii partidului s-a dat o luptă acerbă, la fel s-a întâmplat şi la organizaţia de tineret, unde sâmbătă au avut loc alegerile pentru constituirea Biroului Permanent Judeţean. Cei 186 de tineri prezenţi şi-au ales echipa ce îi va conduce de acum înainte. Funcţia de preşedinte a fost râvnită de doi tineri democrat liberali, Adrian Pinoşanu şi Valeriu Bican. Cu 125 de voturi, faţă de 59 ale colegului său, Bican a fost ales preşedinte al organizaţiei. „Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi sper că împreună vom învinge în alegerile care urmează. Sper să avem o colaborare cât mai bună, astfel încât şi rezultatul să fie pe măsură”, a declarat preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Gorj, Valeriu Bican.

Bătaie pe funcţii a fost la vicepreşedinţi şi la secretari executivi. Pentru fiecare categorie au existat câte 20 de înscrişi pe 15 locuri. Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei de Tineret este format dintr-un preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, 15 vicepreşedinţi, 15 secretari executivi şi un preşedinte al Comisiei de Etică şi Litigii.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: