Dinti sanatosi si frumosi pe termen foarte lung – iata de ce sa alegi implanturi dentare!

Pacientii de astazi pot merge cu deplina incredere la o clinica stomatologica, indiferent de problemele cu care se confrunta. Se apeleaza la solutii personalizate, tratamentele sunt nedureroase, iar efectele lor pozitive se fac simtite pe termen lung si foarte lung. 

Chiar si persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti au acum posibilitatea ca, datorita tratamentului cu implanturi dentare de la https://www.dentalpremier.ro/implant-dentar/, sa etaleze din nou un zambet frumos, sa se bucure de gustul mancarurilor preferate si sa scape de o serie de complicatii si probleme de sanatate. Iata cum este posibil!

Efectul tratamentului cu implanturi dentare asupra starii de sanatate

Persoanele care nu se trateaza la timp si raman mult timp cu un spatiu gol in cavitatea bucala se supun unor riscuri majore. De exemplu, dintii invecinati cu cel pierdut incep sa se miste insesizabil, ceea ce in timp le slabeste rezistenta. De asemenea, oasele maxilar si mandibular se taseaza, din cauza ca nu mai sunt supuse unui efort normal in timp ce alimentele sunt mestecate. 

In plus, dintii lipsa cresc exponential si riscul de aparitie a doua dintre cele mai frecvente afectiuni stomatologice: cariile dentare si boala parodontala. De asemenea, digestia este afectata considerabil ca urmare a faptului ca alimentele nu mai sunt muscate si mestecate in mod corespunzator. Iar o digestie proasta are efecte nedorite si asupra functionarii organelor interne. 

Daca se intervine la timp prin inserarea unor implanturi dentare, toate aceste riscuri sunt eliminate. Oasele maxilar si mandibular nu se mai taseaza, inceteaza migrarea dintilor invecinati, iar digestia se desfasoara din nou excelent, cu efecte pozitive asupra stomacului, ficatului si altor organe interne, precum si a starii generale de sanatate. 

Avantajele estetice ale tratamentului 

Implanturile sunt suruburi de mici dimensiuni, realizate din zirconiu, titan, tantal sau alt material 100% biocompatibil. Ele inlocuiesc cu succes radacina dintelui pierdut si sustin o lucrare fixa definitiva, care se comporta la fel ca dintii naturali si arata la fel de bine. 

De aceea, pacientii care au beneficiat de tratament pot din nou sa vorbeasca si sa zambeasca in public, fara a se mai teme ca vor produce o impresie dezagreabila. Increderea in sine si viata sociala au, in acest fel, mult de castigat. 

Dictia este, la randul ei, imbunatatita, ca urmare a faptului ca la formarea mai multor sunete participa, pe langa buze si limba, si dintii. Cuvintele vor putea fi rostite din nou cu maxima claritate. 

Un alt avantaj semnificativ despre care vorbesc toti cei care au beneficiat de tratament consta in faptul ca pot sa se bucure, din nou, de toate mancarurile preferate, fara a se mai teme ca nu le vor putea mesteca sau ca dintii vor fi afectati in vreun fel. Vor resimti deci din plin placerea gustului, chiar si daca retetele lor preferate includ preparate fierbinti sau reci, lipicioase sau crocante. 

Absolut minunat este faptul ca efectele tratamentului cu implanturi dentare dureaza foarte mult timp, pe durata mai multor decenii sau chiar pentru intreaga viata. Nu mai este nevoie de alte proceduri, ci este suficient ca pacientii sa respecte regulile normale pentru igiena dentara si sa faca, periodic, vizite de rutina la clinica stomatologica. 

Iata, deci, motive cat se poate de intemeiate pentru a alege, la randul tau, tratamentul cu implanturi dentare! Sanatatea, aspectul fizic, increderea in sine si viata sociala vor avea in egala masura de castigat!

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: