Dinu (Bustuchin): Ne pare rău că nu am salvat onoarea Gorjului

Gorjul a rămas fără nicio echipă în Liga a 3-a, după ce Internaţional Băleşti a retrogradat, iar Petrolul Bustuchin nu a reuşit să promoveze. Antrenorul petroliştilor, Mihai Dinu, speră ca viitorul sezon să aducă promovarea.

Petrolul Bustuchin a pierdut barajul de promovare în Liga a 3-a în faţa celor de la Crişul Chişineu Criş cu scorul general de 7-0, asta după ce returul a fost pierdut la masa verde, pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp.

Mihai Dinu, antrenorul petroliştilor, s-a arătat dezamăgit atât de faptul că meciul nu s-a mai jucat, cât şi de faptul că Gorjul nu mai are echipă în Liga a 3-a. Pregătise un joc ofensiv, cu patru atacanţi, dar arbitrul nu a fluierat începutul meciului, din cauză că ambulanţa a întârziat câteva zeci de minute.

Mihai Dinu nu ştie ce-i rezervă viitorul apropiat. „Noi nu ştim exact pe ce cale vom merge, decizia îi aparţine domnului primar. Aseară, la antrenament, ne-a spus că vom merge mai departe în aproximativ aceeaşi formulă, dar nu e nimic sigur acum. Ne pare extrem de rău că nu am salvat cumva onoarea judeţului Gorj, care nu mai are nicio echipă în Liga 3-a, când altădată erau chiar şi 6-7. Sper să ne ridicăm la anul, fie că o facem la Bustuchin sau în altă parte”, a spunea Dinu sâmbătă la ieşirea de pe teren, când în locul meciului oficial s-a jucat o miuţă, din respect pentru sutele de spectatori.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: