Se câștigă mai ușor la păcănele online?

Chiar dacă cel puțin la nivel național nu avem prea multe informații despre cuantum și nivel câștiguri din pariuri sportive și păcănele online, se știe că și la noi piața cazinourilor online este în plin avânt. Acest lucru se vede atât din explozia de platforme și oferte, cât și din numeroasele reclame care sunt afișate și expuse peste tot.

În aceste condiții nu mai este de mirare pentru nimeni că una dintre cele mai frecvente întrebări care se pun în legătură cu acest domeniu este: dacă se câștigă mai ușor la păcănele online. În cazul în care vrei să afli și tu acest răspuns, îți oferim mai jos câteva informații legate de ceea ce s-a constatat în privința celor mai importante platforme, așa cum este și Betfair Cazino.

De ce se câștigă mai ușor la păcănele online?

Ceea ce face ca cei care aleg să joace online să fie mai norocoși, ține atât de experiența și șansa lor personală, cât și de opțiunile oferite de cele mai bune platforme de jocuri ca la aparate online.

Printre aspectele care contribuie în cazul unora la a obține câștiguri mai mari la păcănele online menționăm:

• Poți să joci mai mult, cu mai puțini bani

Întrucât în cazinourile online mizele sunt mai mici și de multe ori clienții noi și fideli primesc numeroase bonusuri și premii, poți să joci mai mult. Iar atunci când joci mai mult ai posibilitatea mai mare de a debloca o șansă de câștig.

• Au mai mulți jucători

Deoarece costurile de joc sunt mai mici și numărul celor care aleg să joace online este mai mare. Acest lucru face ca de multe ori jackpoturile să fie mai mari, cu sume care cresc văzând cu ochii. Acest detaliu reprezintă un avantaj atât pentru cei care preferă sloturile cu jackpot, cât și pentru cei care vor să joace jocuri live.

• Jocurile pot fi alese și jucate în funcție de experiență și dorință de câștig

Dacă într-o sală de jocuri clasice, aparatele și sloturile sunt câteva, poate cunoscute sau mai puțin cunoscute, în cazul jocurilor online paleta de opțiuni este mult mai diversificata. Asta face ca, fiecare jucător în funcție de experiență și dorința de câștig, să poată selecta ceva ce i se potrivește. Iar dacă alegi ce ți se potrivește, evident că poți fi și mai norocos.

• Sumele de joc câștigate sunt mai frecvente

Întrucât jocurile sunt setate pe un RTP mai bun, jucători au șansa de a obține câștiguri mai bune. Un RTP mai mic, așa cum este cel din cazul cazinourilor clasice, face ca gradul de dificultate și șansele de câștig să fie setate la un nivel mult mai dificil.

• Și în online s-au câștigat sume de milioane

Chiar dacă istoria este ceva mai recentă și fără recordurile deținute de cazinourile clasice, și online au început să se câștige sume din ce în ce mai mari. De multe ori acestea sunt câștigate de jucători mai puțin fervenți, ce obțin un câștig rulând sume de câteva zeci de dolari, euro, lire ș.a.

Pentru a juca online vârsta minimă regulamentară este tot de 18 ani. Pentru siguranță trebuie să jucați doar pe platforme licențiate și cât mai responsabil.


 

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: