Direcția Publică Motru, datorii-gârlă. Decizie executorie!

Firma de salubritate a Consiliului Local Motru este „înecată” în datorii. Direcția Publică Motru SA are de achitat aproape 100.000 de lei doar pentru serviciile de furnizare a apei potabile și canalizare.

Societatea a fost acționată în instanță de către Aparegio Gorj și a fost obligată să-și achite restanțele. „Ordonă pârâtei debitoare SC Direcţia Publică Motru SA să achite reclamantei creditoare suma de 91.551, 44 lei reprezentând contravaloare servicii furnizare apă potabilă şi canalizare, în termen de 20 de zile de la comunicarea prezentei. Obligă pârâta debitoare să plătească reclamantei creditoare suma de 200 lei cheltuieli de judecată către reclamanta creditoare. Executorie conform art. 1025 alin. 1 C.p.c. Cu drept de cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare sau înmânare. Cererea în anulare se depune la Judecătoria Motru”, se arată în minuta sentinței.

Direcția Publică Motru a fost înființată, prin hotărâre de consiliu local, în anul 2010. Consiliul Local Motru deține 99% din acțiuni. Firma se ocupă de curățenia din oraș și administrează parcările, piața centrală, adăpostul de câini și Complexul de Agrement din Motru.

Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: