Directoarea școlii uită de pandemie de dragul primarului aflat în campanie

Autoritățile din Albeni și conducerea școlii îi invită pe părinții preșcolarilor și ai elevilor să viziteze clasele unde vor învăța aceștia. Așa sună un anunț făcut de directorul unității de învățământ. Asta în timp ce toate recomandările sunt ca părinții să nu mai intre în școli tocmai pentru a fi respectate cu strictețe regulile impuse de pandemie.

Invitația a fost făcută de directorul școlii din Albeni care a lăudat primarul pentru că a reabilitat școala. Așa că nu s-a sfiit să anunțe părinții că, luni, pot vizita și ei clasele unde vor învăța copiii lor. „Domnul primar al comunei Albeni, Stan Ionuț, împreună cu directorul școlii, invită părinții preșcolarilor și elevilor să viziteze clasele unde vor învăța aceștia în anul școlar 2020 – 2021”, se arată într-un anunț postat pe Facebook de directorul școlii, Oana Botanciu.

La final, acestora le-a fost reamintit faptul că trebuie să poarte măști de protecție când vor intra în școală și că trebuie să păstreze distanța față de cei din jurul lor.

Părinții sunt chemați în școli în ciuda recomandărilor ca doar elevii și profesorii să intre în unitățile de învățământ și să fie respectate cu sfințenie regulile impuse în această perioadă ținând cont că încă suntem în pandemie.

Vizualizări: 2,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: