Director de liceu, cercetat pentru că nu a suflat în fiolă

Directorul unui liceu din Târgu Jiu a fost prins pe picior greşit de poliţişti. Oamenii legii, aflaţi într-un control de rutină, l-au tras pe dreapta şi l-au pus să sufle în fiolă. Directorul de la Liceul Energetic, Vasile Udroiu, a refuzat. În schimb, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Totul s-a petrecut, marţi, în jurul orei 03.00. Vasile Udroiu a fost oprit pe str. Victoriei, însă nu a vrut să sufle în etilotest şi nici să meargă la spital ca să-i fie stabilită alcoolemia. „La data de 13 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, care la solicitarea poliţiştilor a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Vasile Udroiu a mai fost cercetat penal şi trimis în judecată în 2014. Atunci, procurorii l-au acuzat că ar fi intervenit pe lângă membrii comisiei de evaluare de la Bacalaureat astfel încât fiii unui afacerist din Târgu Jiu să obţină note mai mari. Anul trecut, instanţa a decis ca directorul liceului să fie achitat.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: