Director din Gorj, infectat cu coronavirus

Șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Conform unor surse, acesta s-a testat la un laborator privat din municipiul Târgu Jiu.

Direcția de Sănătate Publică Gorj are în desfășurare o anchetă epidemiologică. Sabin Cornoiu este internat în Spitalul Târgu Jiu. Acesta a declarat că în urmă cu câteva zile a avut o febră ușoară, iar după ce a luat un Paracetamol starea de febră a trecut.

”Cred că am o formă ușoară. Am avut febră în urmă cu o săptămână, dar acum sunt bine. Am făcut testul preventiv și a ieșit pozitiv. Sunt internat la Târgu Jiu și trebuie să stau minimum 48 de ore aici, să sperăm că totul va fi bine. Nu am nici cea mai vagă idee de la cine am putut să iau acest virus”, a declarat Cornoiu. 

La spitalul din Cărbunești este internat și primarul din Bengești Ciocadia, care și el și-a făcut testul pe cont propriu, după ce un funcționar din primărie s-a infectat.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, până vineri s-au infectat 659 de persoane în județ, din care 321 persoane sunt vindecate și externate, iar 20 persoane au decedat. În ultimele zile, zeci de gorjeni care și-au făcut testul pe cont propriu au fost găsiți infectați.

Vizualizări: 6,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: