Horoscop

Valabil pentru 16 iulie

Berbec: O să mai cheltuiţi nişte bani ca să vă luaţi nişte obiecte, decoraţiuni interioare sau plante, să amenajaţi frumos şi pe-afară şi pe dinăuntru. Încep să vină şi recompensele de la locul de muncă, dar tot o să fie, în continuare, mult de lucru şi se-aşteaptă de la voi să vă depăşiţi limitele.

Taur: O să vă puteţi aşeza, în sfârşit la casa voastră, poate v-aţi făcut un credit ipotecar, ca să nu mai locuiţi cu părinţii, cu socrii. Se poate să luaţi o decizie referitoare la copii, dar numai după ce o să vă consultaţi şi-o să vă puneţi de acord cu partenerul de cuplu în toate privinţele.

Gemeni: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi să fixaţi programul de week-end, agenda evenimentelor din perioada imediat următoare. Poate vă cumpăraţi bilete de cazare într-o staţiune turistică şi o să vă-nconjurați de oameni care sunt pe frecvenţa voastră, ca să vă priască.

Rac: Se poate să nimeriţi o ofertă turistică la un preţ bun, vreun last minute şi să nu rataţi o astfel de ocazie în perioada asta. E posibil să apară un sponsor care să investească în proiectele voastre şi să meargă totul ca pe roate să vă luaţi banii, ca să vă asiguraţi confortul financiar.

Leu: O persoană pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme revine, bine intenţionată, să aveţi o relaţie reuşită de data asta. Vă pot intra nişte bani şi să plătiţi nişte dări, să vă luaţi şi câte ceva pentru ai voştri, în special copiilor poate le pregătiţi o excursie, o tabără.

Fecioară: E bine să aveţi nişte bani puşi deoparte să nu apară cheltuieli suplimentare la drum, dacă plecaţi pe undeva sau apar facturi de care aţi uitat. Posibile noutăţi în plan sentimental, vă hotărâţi împreună cu partenerul de cuplu să oficializaţi relaţia sau întâi vă cumpăraţi o casă, o mobilaţi şi de-abia după vă căsătoriţi.

Balanță: O dragoste mai veche renaşte şi numai dacă şi voi consimţiţi la un remake faceţi că relaţia să meargă mai departe. Un program încărcat, poate pentru că v-apropiaţi de vacanţă şi vreţi să lăsaţi lucrurile în ordine, să nu vă sâcâie cu telefoanele colegii, şefii cât sunteţi la relaş.

Scorpion: Se poate să dedicaţi o oră – două din timpul liber unui hobby care să vă delecteze, să nu ajungeţi la surmenaj. Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să puteţi obţine şi în continuare ce vă doriţi pentru că marele benefic e acolo pentru voi că să vă aducă recompense.

Săgetător: O să câştigaţi nişte bani, un bonus, poate o să intraţi în diverse colaborări ca să vă asiguraţi şi pe mai departe bani. Aţi putea regla o situaţie contractuală, să îndreptaţi nişte greşeli, să vă luaţi o revanşa faţă de cineva care v-a întins o mână de ajutor cândva şi să vă echilibraţi sufleteşte.

Capricorn: O să puteţi pleca în vacanţă după ce vă achitaţi de toate obligaţiile şi să puneţi bazele unui nou proiect. Poate luaţi legătura cu un avocat ca să se lupte pentru voi cu nişte rău platnici sau cu cei care refuză să vă recunoască nişte drepturi.

Vărsător: Se poate să vă aflaţi la începutul unei relaţii care să v-aducă un echilibru afectiv şi să ducă şi la căsătorie. Vi se propune o colaborare şi, dacă totul merge strună, o să câştigaţi acel supliment salarial care vă lipsea, fără de care nu vă puteaţi mişca.

Pești: Şi la voi se luminează frumos sfera sentimentală şi o să vă găsiţi şi voi perechea, şi-o să vă placă să trăiţi în formula de cuplu. O să aveţi prilejul să practicaţi un hobby care să vă-ntrețină starea de bună dispoziţie şi să vă dea idei pentru o activitate care să v-aducă bani.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: