Director din minerit, dosar penal pentru furt de lemne

Directorul adjunct al Carierei Tismana II, Constantin Stoian, a fost prins cu mai multe lemne tăiate, acesta fiind acuzat că le-a transportat folosindu-se de subalternii săi, dar și de utilajele companiei unde lucrează. Stoian este acum cercetat penal.

Polițiștii gorjeni au ajuns la domiciliul șefului de carieră și au găsit 5,28 metri cubi de lemne, fără marcă silvică, ceea ce întărește suspiciunea că și le-a însușit ilegal.

Acesta le-a spus polițiștilor că materialul lemnos îi aparține. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru tăiere și sustragere de material lemnos, au confirmat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

actualizare: Constantin Stoian a trimis redactiei un mail în care spune că nu este adevărat că ar fi furat lemne, deoarece are aviz. "Buna ziua doresc să vă aduc la cunoștință că informația cu privire la faptul că eu aș fi sustras lemne nu este adevărată, eu dețin acte aviz de însoțire a lemnului în cantitate de 5,33 cubi, vă pot trimite și o copie a avizului. Vă rog să ștergeți acest articol dacă nu vă voi da în judecată pentru denigrarea imaginii mele. Vă mulțumesc".

N.R.: Vom reveni cu publicarea avizului atunci când îl vom primi.

Vizualizări: 13,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: