Director oficial la Direcţia Agricolă Gorj

Direcţia pentru Agricultură Gorj are un nou director executiv. Ion Popescu, fostul consilier superior din cadrul instituţiei, a preluat începând de ieri fotoliul de manager. Asta după ce instituţia a stat câteva zile fără director, dat fiind faptul că mandatul lui Aurel Tomescu, fostul director, a expirat la data de 31 martie.

Ion Popescu a preluat începând de ieri frâiele Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj. Postul l-a câştigat în urma unui concurs pe care l-a promovat cu o medie de 74 de puncte din 100 la cele două probe, respectiv proba scrisă şi interviul. Ieri a primit şi ordinul de numire în funcţie înaintat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Până la sfârşitul lunii martie instituţia a fost condusă de Aurel Tomescu, care nu a mai candidat pentru acest post, rămânând consilier superior în cadrul Direcţiei.

Între anii 2009-2010, Ion Popescu a fost şi director adjunct în cadrul acestei instituţii, iar între anii 2006-2008 a fost consilier la cabinetul fostului prefect Ştefan Popescu Bejat. Acesta spune că îşi doreşte pe viitor o mai bună înţelegere între cei aproximativ 30 de angajaţi ai Direcţiei pentru Agricultură Gorj. „Există oarecare tensiuni în rândul angajaţilor. De aceea sper să am o colaborare bună cu colegii cu care am lucrat şi până acum. Să colaborăm, să putem duce la îndeplinire obiectivele care le avem privind agricultura la nivelul judeţului”, a declarat Ion Popescu, directorul executiv al DADR Gorj. 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: