Primarul Bârcă, foc şi pară pe consilierii locali PSD şi PNL

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, îi acuză pe consilierii PNL şi PSD de rea credinţă şi de sabotaj împotriva cetăţenilor şi a intereselor comunei. Edilul s-a enervat la maxim când a văzut că niciun consilier de la cele două partide nu s-a prezentat la şedinţa extraordinară de ieri. Ei trebuiau să aprobe un studiu de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru un proiect cu care primarul a plecat astăzi la Bucureşti.

Consilierii liberali şi pesedişti l-au lăsat cu ochii în soare pe primarul din Turburea. Edilul a organizat ieri o şedinţă extraordinară pentru aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru realizarea unor drumuri săteşti şi comunale printr-un proiect cu care Ion Bârcă trebuia să plece astăzi să-l depună la Ministerul Dezvoltării. „N-au venit consilierii PNL şi PSD la o şedinţă extraordinară unde trebuiau să aprobe un studie de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru realizarea lucrărilor de investiţii la drumurile săteşti şi comunale. Am primit şi noi aprobare să ne ducem cu aceşti indicatori la Bucureşti şi cu proiecte pentru modernizarea drumurilor”, spune Ion Bârcă. 

Gestul concilierilor l-au enervat la culme pe primar, care îi acuză de sabotaj împotriva cetăţenilor comunei şi de rea-voinţă. „Ei au majoritatea în Consiliu Local şi asta însemnă sabotaj faţă de cetăţenii comunei Turburea, un sabotaj faţă de interesele comunei şi rea-credinţă. Sunt oameni care sunt puşi numai să-şi apere interesele personale şi nimic altceva. Nu cred că ar trebui să se comporte aşa că până la campania electorală mai este un an, iar dacă au început-o e prea devreme. O să strâng toţi cetăţenii satului  şi o să  le arăt care este interesul fiecărui consilier şi ce vrea fiecare să facă. Să demonstreze în faţa cetăţenilor dacă este util sau nu comunităţii. Să spună oamenii dacă merită să fie consilieri”, declară Bârcă.

O să-i spună şefilor

Chiar şi fără aprobarea consilierilor, Ion Bârcă pleacă azi să depună proiectul urmând să ducă studiu de fezabilitatea atunci când consilierii vor binevoi să-l aprobe. „Eu plec cu documentaţia la Bucureşti. Trebuiau să aprobe indicatorii, studiul de fezabilitate este făcut. Acestea sunt făcute de doi ani, iar acum trebuiau reactualizate. Trebuia să mai facem şi un Centru de Evidenţă a Populaţiei. Mă voi duce numai cu proiectele, iar apoi cu hotărârea Consiliului Local”.

Ion Bârcă îşi avertizează consilierii că va lua legătura cu şefii lor de la judeţ pentru a le explica comportamentul lor. „O să stau de vorbă şi cu domnul Florin Cârciumaru şi cu domnul Dian Popescu să le spun care este atitudinea consilierilor locali de la Turburea”.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: