Directorii „tăcuţi“, în bătaia puştii PDL Gorj

Deputatul democrat-liberal Severus Militaru a declarat aseară la Gorj Tv că toţi directorii deconcentratelor vor fi evaluaţi, iar cei care nu au fost alături de oameni şi nu au explicat măsurile luate de Guvern ar putea fi demişi. Acesta a mai spus că a solicitat încă de pe vremea Comisiei de Desfăşurare a Alegerilor ca directorii să prezinte un raport pentru a verifica eficienţa acestora.

Militaru a menţionat că încă nu a fost stabilită data şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PDL Gorj, însă directorii vor fi evaluaţi. „Interesul nostru, al parlamentarilor, este să ştim cu ce se confruntă cetăţenii şi aceste lucruri trebuie să le aflăm de la directori. Eu am propus şi în CODA, atunci când era CODA, un raport al directorilor pentru a vedea eficienţa acestora. Este importantă relaţia cu cetăţeanul“, a spus Militaru.

Acesta a fost susţinut şi de secretarul Dan Vâlceanu care a spus că ar putea avea probleme cei care nu au comunicat oamenilor corect măsurile luate de Guvern. „Spre exemplu a fost problema aceasta cu pensiile. Se spunea că au fost tăiate pensiile. Nu a fost aşa. Trebuia să iasă şi să le explice oamenilor“, a spus Dan Vâlceanu.

Militaru a confirmat că de evaluări nu va scăpa nici Prefectura Gorj. Marcel Romanescu, subprefectul judeţului, a declarat la acelaşi post de televiziune că dacă se cunosc persoane care să conducă mai bine instituţia nu va fi nicio problemă.

Mihaela Moţa, directoarea de la Agenţia pentru ocuparea Forţei de Muncă Gorj, a declarat că în mandatul ei instituţia a reuşit să angajeze mii de persoane, lucru ce o recomandă să rămână în fruntea instituţiei.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: