Alegerile de la Gorj, ultima apariţie a lui Cosmin Popescu printre pedelişti

Deputatul Cosmin Popescu a participat sâmbătă la alegerile din PDL Gorj, chiar dacă oficial este suspendat din partid. Acesta a precizat că a participat din respect pentru colegii lui, dar că de acum înainte va sta departe de şedinţele şi activităţile partidului, cel puţin până după data de 28 martie, când va avea termen în procesul pe care-l are la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cosmin Popescu a fost amintit în discursurile tuturor celor prezenţi la alegerile de la PDL Gorj apreciindu-se munca în partid, dar şi în Parlament. Acesta a ales să participe, deşi s-a autosuspendat din PDL până la soluţionarea dosarului.

Cosmin Popescu a declarat într-un interviu la Radio Infinit că în ciuda aprecierilor care i-au fost aduse de foştii săi colegi de partid, n-are de gând să revină la PDL până când instanţa nu se va pronunţa în dosarul pe care-l are pe rol. Deputatul de pe Colegiul nr. 3 spune că nu va mai participa, de-acum încolo, nici la şedinţele de partid.

„Am participat pentru că mă simţeam dator pentru o parte din cei prezenţi, de cei de pe colegiul meu, dar de acum încolo până nu se rezolvă situaţia sunt deputat independent şi nu o să particip şa şedinţe“, a explicat parlamentarul.

Cosmin Popescu a menţionat că revenirea sa va fi discutată doar după pronunţarea instanţei în dosarul în care este acuzat.

„Am luat o decizie înainte de a fi modificat statutul şi nu revin asupra ei. Cei apropiaţi mă ştiu, întotdeauna când am susţinut un lucru aşa am şi făcut. Am o situaţie pe care trebuie să o clarific în instanţă şi după acea o să discut revenirea mea. O discutăm doar după pronunţarea instanţei.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: