Directorul cu diplomă falsă, condamnat definitiv

Curtea de Apel București l-a condamnat miercuri pe Marius Carașol, fostul director Transelectrica, la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, precum și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Decizia este definitivă și menține sentința dată de Judecătoria Sectorului 1 București.

Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Carașol nu și-a falsificat, însă, doar CV-ul, ci și diploma sa de inginer.

 Transelectrica este în tutela Ministerului Economiei şi administrează și operează sistemul electric de transport și asigură schimburile de electricitate între țările Europei Centrale și de Răsărit, ca membru al ENTSO-E (Rețeaua Europeană a Operatorilor de Transport și Sistem pentru Energie Electrică). Din 2006, Transelectrica este listată la Bursa de Valori București.

Vizualizări: 2,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: