Rușeț: Dacă sediul CEO era la Turceni, era mai bine

Dacă sediul Complexului Energetic Oltenia ar fi fost la Turceni, era mai bine. O spune Ion Rușeț, consilier al Directoratului companiei. Acesta nu a motivat cu lux de argumente această afirmație, dar a declarat că această alegere i-ar fi făcut mai bine companiei decât păstrarea sediului la Târgu Jiu.

Discuțiile au pornit pe marginea propunerilor venite în urmă cu câțiva ani ca sediul companiei energetice din Gorj să fie mutat în București. Totul, la o televiziune locală, unde Ion Rușeț, unul dintre invitați, a subliniat că mai bine ar fi fost mutat sediul companiei la Turceni, nu la Târgu Jiu. “Dacă era la Turceni, era mai bine. Mutarea sediului CEO la București, să fim corecți, a fost atitudinea domnului Cioloș. În 2015, după ce au venit la putere, s-a pus în discuție mutarea sediului CEO la București. Atunci a fost celebra grevă a sindicatelor, în frunte cu SMEO, la care am întâlnit doi demnitari, și pe domnul Pecingină, și pe domnul Vîlceanu. Sediul, dacă era la Turceni, era mai bine decât în Târgu Jiu. Indiferent. Este poziția mea”, a spus Ion Rușeț.

Rușeț a adăugat că păstrarea sediului la Târgu Jiu nu ar fi adus un plus prea mare companiei energetice care numără în jur de 12 mii de angajați. „Avantajează Primăria Târgu Jiu pentru că vin ceva cote financiare acolo. Dacă era sediul în Turceni, și parlamentarii din funcție, până la Turceni, pierdeau agenda”, a mai spus Rușeț, la Tele3.

Au fost discuții și privind mutarea sediului la București, atunci când a fost înființată compania, în 2012.

Vizualizări: 2,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: