Directorul Transloc vrea să crească salariile cu bani de la buget

Directorul societății de transport în comun din municipiul Târgu Jiu, Mihai Paraschiv, vrea majorări salariale. Acesta spune că lefurile angajaților nu au mai crescut de aproximativ 2 ani.

Paraschiv a trimis o solicitare în acest sens către Consiliul Local Târgu Jiu, tocmai pentru a obține o rectificare bugetară. De aproximativ 300.000 de lei este nevoie pentru ca lefurile să fie majorate începând cu data de 1 septembrie, în plină campanie electorală.

”Am trimis o solicitare către Consiliul Local Târgu Jiu pentru o rectificare bugetară. Suma este de 300.000 de lei pentru majorări salariale. Contractul colectiv de muncă al salariaților a expirat în luna mai și a fost prelungit din cauza stării de urgență și alertă. Dorința mea este ca de la 1 septembrie să avem o creștere de aproximativ cu 5%. Salariile la Transloc au stagnat și nu au mai fost majorate. La primărie au crescut, la fel și la alte instituții”, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, Mihai Paraschiv fiind un susținător al actualului primar Marcel Romanescu, care candidează pentru un nou mandat din partea PNL.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: