Dispariție misterioasă în Gorj. Văzut ultima dată când a fost luat cu salvarea!

Caz misterios în Gorj. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna gorjeană Arcani, este căutat de familie de aproape două săptămâni. Ultima dată a fost văzut când a urcat în salvare și a fost trimis spre Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. De la spital, bărbatul ar fi plecat voluntar și nici până în ziua de astăzi nu a mai fost găsit. Poliția și rudele l-au căutat zile în șir fără să-i dea de urmă.

Constantin Coiculescu a fost văzut ultima oară pe 23 aprilie. Atunci a fost dus cu salvarea la spital pentru că făcuse o pareză facială. De atunci nu a mai fost văzut.

Poliția l-a trecut în rândul persoanelor dispărute și îl caută. “In data de 23.04.2020, numitul Coiculescu Constantin in varsta de 63 ani din comuna Arcani, judetul Gorj a fost adus cu ambulanta la Spitalul Judetean din Municipiul Targu Jiu, intrucat a manifestat simptome specifice unei pareze faciale, iar ulterior a plecat voluntar din unitatea medicala fara a reveni la domiciliul sau pana in prezent. Semnalmente: inaltimea aproximativa de 1.60 m., constitutie solida supraponderal, par alb, tuns scurt. La momentul plecarii, numitul Coiculescu Constantin era imbracat cu o geaca de culoare neagra, pantaloni de stofa de culoare neagra, sapca de culoare neagra, un pulover de culoare inchisa, o camasa alba, iar in picioare purta o pereche de ghete de culoare galbena”, sunt detaliile transmise de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Un apropiat al familiei a vorbit, pentru ziarul Pandurul, despre ultima zi în care a fost văzut bărbatul. „Nu înțelege nimeni ce s-a întâmplat în acest caz. A plecat de la Arcani cu salvarea, a avut ceva probleme, o pareză, și nu l-a mai văzut nimeni. El are un copil de 18 ani pe care l-a crescut singur de când avea 2 ani. Nu s-a dus nimeni cu el atunci la spital. După o zi sau două au văzut vecinii că nu mai dau de el, s-au dus la el la spital și nu l-au mai găsit. După câteva zile, s-au dus la Poliție. Se pare că a fost dus la Urgențe, la spitalul de pe Tudor, și acolo pus pe un scaun, lăsat să aștepte și de acolo nu mai știe nimeni nimic. Doctorii care au fost de gardă nu știu detalii. A plecat din spital, dar nu a știut nimeni nimic de el. A fost lăsat acolo, nu a fost internat și până să-l ia cineva, el a plecat și nu știe nimeni de el. Se pare că a plecat de acolo. Poate era confuz, nu știu ce s-a întâmplat. Se pare că nu ar fi fost nici internat”, a spus bărbatul.

Familia nu își explică unde ar putea fi acum omul. „Nu știu dacă Poliția a făcut mai multe cercetări. Știu că a fost căutat și prin zăvoaie în Arcani. Nu l-au găsit. Nu înțeleg cum e posibil ca acest om să fi plecat din spital fără să-l întrebe nimeni unde merge. Poate dacă va vedea cineva poza, poate l-a văzut cineva. Sper să facilităm găsirea lui și apoi căutăm vinovații. Este un om la locul lui, respecta lumea, era respectat. Nu avea unde să se ducă să se plimbe. Nu avea unde să meargă”, a mai spus bărbatul.

Vizualizări: 12,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: