Femeia atacată de cinci câini, plânsă de rude și prieteni

Este stare de șoc printre cunoscuții Lilianei Bîcă, femeia din Gorj care a murit la doar 41 de ani, atacată de câini. Femeia plecase din Crasna spre Mușetești, să își viziteze tatăl imobilizat la pat. A mers pe scurtătură, printr-o grădină, când a fost atacată de cinci câini ciobănești ai unui cioban din zonă. Acesta a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic, femeia fiind pur și simplu sfârtecată.

O cățea era mai rea dintre cei cinci, ceilalți fiind probabil și ei antrenați în cumplita întâmplare. Femeia era din Crasna, dar trupul ei a fost găsit joi pe un teren agricol, de la marginea satului Stăncești, comuna Mușetești.

Oamenii spun că toți aveau teama acelor câini, care au mai ucis în trecut câinii altor oameni. “Omorau tot ce prindeau”, a spus o localnică. A fost doar o chestiune de timp până când și un om să le cadă pradă acestora. O femeie a povestit că obișnuia să meargă cu vitele în apropiere de turma ciobanului, când ea, când fiica ei, și i s-au tăiat picioarele când a auzit ce a pățit Liliana Bîcă. “O știam foarte bine, o familie frumoasă, copii frumoși, nu îmi vine să cred”, a spus o localnică. “Dezastru. O tragedie care la noi în sat nu s-a pomenit”, a spus o alta.

Ciobanul a fost reținut 24 de ore, fiind responsabil pentru câinii lăsați liberi. “Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei bun, îmi pare rău, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, este doar unul din mesajele de pe pagina de socializare a femeii. (A.A.)

Vizualizări: 9,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: