Razii în pădurile din Târgu Jiu. Au fost folosiți și câinii-polițiști

În loc de grătare, în acest an, de 1 mai, pădurile și zonele de picnic au fost înțesate de oameni ai legii. Polițiști, jandarmi, polițiști locali ori militari s-au regăsit în pădurile din apropierea municipiului Târgu Jiu. Chiar și câinii de urmă au fost folosiți în aceste acțiuni de patrulare în special în zonele unde se făceau până anul trecut petreceri câmpenești.

Polițiștii le-au recomandat gorjenilor să rămână acasă de 1 mai. Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături.

„Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci, cu respectarea  numărului de 8 persoane. Polițiștii și jandarmii vor acționa pentru  menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale și vor supraveghea toate acele zone cunoscute ca atractive pentru ieșirile la iarbă verde”, a fost mesajul transmis de IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 4,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: