Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Disponibilizări şi la Medservmin

Situația Complexului Energetic Oltenia afectează și firmele prestatoare. După ce Minprest a făcut în primăvară sute de concedieri colective, a venit rândul și societății Medservmin. Acționarii societății s-au întrunit marți, 30 august, pentru a aviza concedierea individuală a unor salariați.

În primăvară, cadrele medicale au fost plătite cu 75% din salariu, fiind în şomaj tehnic, iar veniturile unităţii au scăzut. Astfel, s-a impus o diminuare a numărului de salariați de la Medservmin. Cei din conducerea uității medicale spun că nu puteau disponibiliza din personalul productiv, unde deja sunt deficitari. "Acționarii vor aviza noua organigramă a unității și planul de restructurare, eficientizare. Planul re restructurare prevede și reducerea a patru persoane. O concediere individuală. Va fi de maximum două. Doi din cei preconizați acolo și-au făcut cerere de plecare cu acordul părților. Este vorba de personal TESA- operativ", a declarat Gavrilă Pop, directorul interimar al Medservmin. Cei care vor pleca acasă ocupă posturi de economist, jurist, asistent relații cu publicul. Își va pierde locul de muncă și femeia de serviciu de la cabinetul din Motru.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: