Doar egal pentru Pandurii la debutul lui Mario Găman

Pandurii Târgu Jiu a început returul acestui sezon cu o remiză în deplasare, pe terenul satelitului celeilalte echipe din oraş, ACS Viitorul 2. Pe banca echipei de tradiţie a oraşului şi-a făcut debutul oficial noul şef al băncii tehnice a pandurilor, Mario Găman, numit director tehnic la echipă după cum a informat oficial clubul.  

Pandurii a început returul la Bumbeşti Jiu, unde, chiar dacă a jucat în deplasare a avut parte de încurajări din partea a zeci de spectatori din tribună, dar şi a inimoşilor suporteri veniţi cu trenul de la Târgu Jiu. Imediat după ce au aflat de numirea lui Mario Găman la echipă, aceştia s-au regrupat şi au revenit la sentimente mai bune şi faţă de conducerea clubului, încurajând din nou echipa după ce, în ultimele etape nu au mai fost prezenţi la meciuri.

Pe un teren care nu arată foarte bine, cei de la Pandurii au dominat jocul în prima sa parte dar nu au reuşit să înscrie. Fără o serie de jucători accidentaţi mai grav, cum sunt Corduneanu şi Tănăsoiu sau cu probleme medicale minore dar indisponibili la acest joc precum Iovicin şi Rasoveanu, dar şi cu Pleaşcă încă nerefăcut pentru a putea evolua în acest joc, antrenorul Mario Găman a fost nevoit să se descurce cu ce i-a mai rămas la dispoziţie, în aceste condiţii şi egalul putând fi considerat un rezultat bun.

Scorul a fost 1-1 golurile fiind marcate în repriza secundă. Scorul a fost deschis de Iulian Măicăneanu, în minutul 66, cei de la Pandurii egalând prin reuşita lui Alfred Mensah din minutul 77. Pandurii rămâne neînvinsă dar pierde puncte din nou şi este tot pe locul trei în seria a 7-a.  

Rezultate seria 7, etapa 10

CSM Deva – Voinţa Lupac  0-0

Progresul Ezeriş – Gilortul Târgu Cărbuneşti   2-2

Daniel Giurică (52, 72) / Dragoş Săulescu (43, 81)

Viitorul Târgu Jiu 2 – Pandurii Târgu Jiu 1-1

Iulian Măicăneanu (66) / Alfred Mensah (77)

CSM Reșița – Aurul Brad  4-0

Gakou Aboubakar (6, 13, 57), Mediop Ndiaye (70)

sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 15:00

CSM Jiul Petroşani – Viitorul Şimian

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: