Noi preselecţii pentru „Românii au talent”, la Târgu Jiu

Echipa de la „Românii au talent” ajunge vineri la Târgu Jiu în căutare de noi talente. Preselecţiile vor avea loc la Palatul Copiilor, începând cu ora 10.00. Şi de această dată, cei mai talentaţi elevi de la cluburile de muzică populară, muzică uşoară, dansuri moderne şi gimnastică vor încerca să impresioneze juriul cu prestaţia lor. Nu numai copiii sunt aşteptaţi la preselecţii, dar şi adulţii care consideră că au un talent deosebit, fie că sunt meşteşugari, dresori de animale ori inventatori.

Caravana „Românii au talent” caută un nou erou naţional. Gorjenii care consideră că au un talent deosebit sunt aşteptaţi la preselecţii pe data de 13 mai, preselecţii care vor avea loc la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. „Ca şi anul trecut, preselecţiile pentru „Românii au talent” vor avea loc la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. În acest sens am fost contactaţi de organizatori şi le vom pune la dispoziţie pentru preselecţii Sala „Maria Lătăreţu”, unde se desfăşoară cursurile clubului de muzică populară. Nu întâmplător este aleasă această locaţie pentru preselecţiile la concursurile organizate de televiziunile naţionale. Foarte mulţi copiii din cadrul Palatului Copiilor s-au făcut remarcaţi la nivel naţional datorită talentului lor. Mă refer aici la Elena Hasna, Yasmina Polacek, Cornelia Orleanu, Cătălin Turbatu şi mulţi alţi copii care ne-au reprezentat la concursuri chiar şi peste hotare”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.
La preselecţii vor participa zeci de elevi ai Palatului Copiilor, elevi ai cluburilor de muzică populară, muzică uşoară, dansuri moderne şi gimnastică.

Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: