Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doar remiză cu UTA

Pandurii Târgu Jiu a reuşit doar un egal în meciul cu UTA Arad de la Motru, scor 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în min. 18, prin Buia, care a înscris din 5 metri, cu latul în poarta lui Moga. Gorjenii au egalat după pauză, în min. 67, din penalti, după ce Maxin a fost faultat în careu. Băjan a transformat precis, în dreapta lui Bodea, care plecase în colţul celălalt.

Pe final de meci, ambele echipe au încercat să găsească golul victoriei. În zadar, s-a terminat 1-1, iar Pandurii nu reuşeşte să părăsească zona retrogradării. După acest rezultat, Pandurii a acumulat 29 de puncte, rămânând pe locul 17.

Echipa lui Adrian Bogoi va întâlni miercuri, 25 aprilie, de la ora 17:00, la Motru, Sportul Snagov, aflată în primele zece echipe din clasament.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: