Doi administratori, urmăriţi penal pentru evaziune fiscală

Doi administratori de firmă sunt suspectaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor că au prejudiciat bugetul de stat cu suma de aproximativ 43.000 lei, prin evaziune fiscală.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au început urmărirea penală faţă de doi administratori de firmă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, respectiv pentru complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală.

În fapt, din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat că în luna decembrie 2010, suspectul V.S., în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu, a înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli fictive conform celor 57 facturi fiscale emise de către S.I., administrator al unei alte firme din municipiu, fără ca între cele două societăţi să se fi derulat operaţiuni comerciale.

Prejudiciul cauzat astfel bugetului de stat a fost estimat la aproximativ 43.000 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: