Doi hoți de buzunare, reținuți de polițiști

Bărbatul care a jefuit miercuri un bătrân de 78 de ani din Runcu, ce tocmai își scosese pensia de la bancomat, a fost prins joi de polițiști. Suspectul are 45 de ani, este din municipiul Deva, județul Hunedoara, și era în tranzit prin judetul Gorj.

Suma furată, 2.500 de lei, a fost recuperată, iar hoțul dus în arest pentru 24 de ore. Suspectul s-a apropiat de victima care tocmai urcase în mașină spunând că vrea să fie luat la ocazie, dar i-a smuls banii din buzunarul de la piept al cămășii cu care era îmbrăcat și a fugit.

Acesta nu este singurul hoț prins de polițiștii gorjeni. Un tânăr de 29 de ani din Târgu Jiu a fost identificat ca fiind cel care a furat din geanta unei femei din Runcu un portofel în care avea suma de 400 lei și documentele personale. Furtul a avut loc în incinta Bibliotecii Judetene “Christian Tell” din Tg Jiu. În acest caz prejudiciul nu a fost recuperat de polițiști, suspectul fiind dus în arest pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: