Motociclist lovit de mașină

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați miercuri prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe raza comunei Lelești a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 D, din direcția Dobrița în direcția DN 67 D, a efectuat virajul la stânga fără a se asigura, pentru a intra pe o proprietate alăturată drumului public, și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Runcu, care circula regulamentar și efectua manevra de depășire", arată IPJ Gorj.

În urma impactului conducătorul motocicletei a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: