Doi jurnaliști au decedat în ultimele două zile la meciuri de la Cupa Mondială din Qatar

Prima tragedie a avut loc pe data de 10 decembrie, când jurnalistul sportiv american Grant Wahl și-a pierdut viața la un meci de la Cupa Mondială din Qatar. La doar o zi distanță, Khalid Al Misslam, un fotoreporter al postului qatarez Kass TV, a murit tot în timpul unui meci.

Vestea tragică a celui de-al doilea deces a venit la numai o zi după ce jurnalistul american Grant Wahl a murit în timpul partidei Țările de Jos - Argentina, din „sferturile” de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Fratele său, care a făcut anunțul, crede că acesta a fost ucis. Publicația Gospanews menționează însă că primul jurnalist care a murit, Grant Wahl, ar fi contactat o formă de gripă.

Khalid al-Misslam, un fotojurnalist din Qatar, este al doilea jurnalist care a murit subit, fără să fie dezvăluite momentan cauzele. Din acest motiv, publicația Gospanews susține că "ceva suspect și chiar ciudat se întâmplă în deșertul din Qatar, la Cupa Mondială". Sursa menționată susține că decesul a avut loc în urmă cu o zi și nu în ziua anunțului.

Jurnalistul Al-Misslam lucra la departamentul de creație al unei publicații locale. Cauzele decesului acestuia sunt necunoscute, informează cotidianul italian Gazzetta dello Sport. 

Galerie foto


Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: