Doi minori și un tânăr de 23 de ani, reținuți pentru tâlhărie

Trei tineri din Târgu Jiu, dintre care doi minori, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie. Asta după ce un bărbat de 36 de ani, din comuna Bălești, a reclamat că, în dimineața zilei de miercuri, a fost victima unei tâlhării în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

La fața locului a intervenit o patrulă de poliție aflată în apropiere, care a observat trei persoane de sex masculin ce aveau un comportament suspect, una dintre acestea fugind.

„S-a procedat la legitimarea celor două persoane,  respectiv doi tineri, de 15 ani, din Municipiul Târgu Jiu, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că aceștia, împreună cu un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se aflau pe o stradă din oraș, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului și i-ar fi sustras  din buzunar un radio portabil și un stick de memorie, pe care  ulterior le-au abandonat pe stradă”, a anunțat IPJ Gorj.

Ulterior a fost prins și tânărul de 23 de ani și condus la sediul poliției pentru audieri. Acesta este cercetat într-un alt dosar penal, după ce în noaptea de 20/21 iulie ar fi sustras dintr-un autoturism aparținând unui bărbat, de 68 de ani, documentele personale și suma de 7 lei.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. 

Bunurile au fost identificate de polițiști și predate persoanei vătămate.

Vizualizări: 869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: