Doi polițiști îi „ascultă” pe traficanții de droguri

Deși mai bine de jumătate din activitatea DIICOT este pe linia traficului de droguri, sunt doar doi polițiști care ascultă interceptările în dosarele de trafic de droguri. „Interceptările sunt copiate pe discuri blue-ray, dar nu ar exista suporturi pentru citirea blue-ray-urilor”, a spus șeful DIICOT Gorj, Daniel Nanu, care a adus în discuție și stocul foarte mare de dosare vechi la audierile pentru numirea în funcție.

Volumul de activitate este mare, iar anchetele sunt complexe.„Este o problemă la noi, la Gorj, cu Poliția, de trei ani, se împlinesc acum în martie, patru ani, de când s-a pensionat fostul comisar șef al acestei structuri. Și de patru ani de zile sunt patru împuterniciți. Au o problemă că nu pot fi împuterniciți mai mult de două mandate. Este și o fluctuație de personal, cu pensionările din poliție, au plecat unii colegi, au venit alții prin transfer, vin din altă parte, stau 6-8 luni”, a adăugat șeful DIICOT Gorj.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât joi numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului teritorial Gorj din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Marius Daniel Nanu. Numirea este din data de 13 decembrie 2019, pentru o perioadă de trei ani.

Vizualizări: 6,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: