Doi reţinuţi după scandalul electoral din Slivileşti

În seara zilei de 26 mai 2012, la orele 22:55, poliţişii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi  de M.I., de 50 ani, din comuna Slivileşti, judeţul Gorj, despre faptul că, în jurul orelor 21:30, în timp ce se afla în faţa unui local de alimentaţie publică, a fost agresat fizic de trei persoane pe care le cunoştea.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul sesizării.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, aflându-se în faţa unui local de alimentaţie publică din satul Cojmăneşti, victima a avut un conflict spontan cu S.B., de 38 ani, P.D., de 38 ani şi D.N.M., de 20 ani, toţi din comuna Slivileşti, judeţul Gorj.

Pe parcursul audierii victimei, aceasta a declarat că P.D. şi D.N.M. au exercitat acte de violenţă asupra părţii vătămate. De asemenea, a relatat poliţiştilor că în timpul altercaţiei cu cei trei bărbaţi, şi-a pierdut geaca în care se aflau trei telefoane mobile.

Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că după producerea altercaţiei, suspectul D.N.M. şi-a însuşit geaca şi cele trei telefoane mobile descrise ca fiind pierdute de partea vătămată în timpul altercaţiei.

Suspectul S.B. este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, suspectul P.D. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice precum şi pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, suspectul D.N.M. este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi furt calificat.

Poliţiştii au dispus totodată, faţă de suspecţii P.D. şi D.N.M, măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, ulterior aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj.

Urmează ca în cursul zilei de 29 mai 2012, cei doi suspecţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: