Bacio, de la „Românii au talent” la adunat de gunoaie

Mihai Vulpe, gorjeanul cunoscut sub numele de scenă Bacio şi care a evoluat în semifinalele de la „Românii au talent”, şi-a manifestat sâmbătă talentul la adunat de gunoaie pe un teren viran din Târgu Jiu. Mihai Vulpe este candidat la un post de consilier local pe lista PP-DD pentru Târgu Jiu şi a decis, împreună cu tinerii din organizaţie şi cu candidatul la primărie, Gheorghe Pecingină, că o zi la curăţenie este cel mai bun start într-o campanie pentru schimbarea în bine a municipiului. Mesajul lui Bacio este că „într-o lume a vorbelor, lumea trebuie să ne vadă la fapte”.

Startul campaniei electorale s-a suprapus în acest an în mod fericit cu acţiunea Let’s do it Romania, ziua în care toată România iese la curăţenie.

Gheorghe Pecingină este candidatul PP-DD la Primăria Târgu Jiu şi spune că a ieşit la curăţenie la iniţiativa tinerilor din partid. „A fost o provocare a tinerilor, care ne-au spus că vor să vadă dacă noi, seniorii, care vorbim toată ziua la televizor, putem să şi facem ce spunem că facem. Tinerii au ales şi locul în care să venim, aici, pe un teren viran din spatele uzinei Grimex”, a spus Gheorghe Pecingină, care îşi propune să „cucerească” Primăria Târgu Jiu, la doar 33 de ani.

Cotat ca principal contracandidat al lui Florin Cârciumaru, avocatul Gheorghe Pecingină spune că nu se aştepta să fie atâtea gunoaie într-un oraş în care actuala administraţie şi-a făcut un brand din curăţenie: „Am umplut zeci de saci numai în primele minute. A trebuit să mergem după saci, pentru că terenul era plin de gunoaie”.

Pe lista lui Pecingină

Mihai Vulpe, mai cunoscut ca Bacio, face parte din echipa de consilieri propusă târgujienilor de Gheorghe Pecingină. Vulpe este pe locul 5 pe lista PP-DD pentru municipiul Târgu Jiu. „Asta e, dacă nu am ajuns în finala de la Românii au talent, acum am venit la adunat de gunoaie. Lăsând gluma la o parte, eu cred că într-o lume a vorbelor, lumea are nevoie de fapte şi este bine că văd sute de tineri la treabă”, a spus Mihai Vulpe.

De la acţiune nu au lipsit Mihai Prunariu – preşedintele PP-DD Gorj şi Niculina Mocioi – secretarul executiv, dar şi alţi candidaţi ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu, însoţiţi de tinerii din partid. „Avem nevoie nu numai de curăţenie morală şi spirituală, ci şi de curăţenie fizică. Sunt multe de făcut în societate, dar cred că întotdeauna este bine să începem prin a face curăţenie”, a spus Mihai Prunariu.

BILANŢ

Pe terenul viran din spatele Grimex au fost sâmbătă sute de voluntari, de la mai multe organizaţii neguvernamentale, şcoli şi instituţii publice. Circa o mie de saci cu gunoi au fost strânşi în doar câteva ore.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: