Doi tineri la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Un accident rutier a avut loc duminică seara, după ora 22.00, pe raza comunei gorjene Plopșoru, satul Olari. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite, fiind vorba de o femeie de 24 de ani și un tânăr de 19 ani. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a mers la fața locului cu un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni.

Cele două victime nu erau încarcerate și erau conștiente. Acestea au primit primul ajutor calificat la fața locului fiind ulterior transportate la spitalul din Turceni pentru investigații medicale suplimentare.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din localitatea Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Olari, din direcția Filiași către Rovinari, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism care circula în aceeași direcție de deplasare, condus de un tânăr, de 19 ani, din comuna Bîlteni, intrând în coliziune cu acesta. Una din mașini s-a răsturnat, rezultând rănirea șoferului de 19 ani și a pasagerei din dreapta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 3,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: