Doi tineri la spital și o mașină făcută praf

Un tânăr de 18 ani, șofer începător, a reușit duminică după-amiază să facă praf o mașină pe un drum național. Atât el, cât și un pasager de 35 de ani au fost răniți.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești, din direcția Filiași - Rovinari, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un gard, după care s-au răsturnat", transmite IPJ Gorj.


În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat două victime de sex masculin cu vârste de 18 și 35 de ani care erau în stare de conștiență, dar încarcerate", a precizat ISU Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a mai precizat poliția.

Vizualizări: 4,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: