Doliu în Motru, după ce o familie a fost nenorocită de un tânăr sinucigaș

Durere fără margini în satul Roșiuța, din Gorj. Părinții bărbatului care a murit în accidentul din Craiova, cu tot cu fetița lui în vârstă de 6 ani, refuză să creadă că familia le-a fost distrusă de un gest necugetat. Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a apăsat prea tare pedala de accelerație și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de mașina în care se afla familia din Gorj, care plecase spre mare.

Dan, Ramona și fiica lor, de doar 6 ani, au plecat din Motru, marți dimineață, înainte să se crape de ziuă. Au pornit spre mare. Erau fericiți și împliniți. Pe centura din Craiova, familia a fost nenorocită de un tânăr care a plecat de acasă cu gândul să se sinucidă. A intrat în plin în mașina în care se aflau gorjenii.

Șoferul vinovat, un tânăr de 25 de ani, din Dolj, a murit pe lor. La fel și gorjeanul, în vârstă de 41 de ani, și fiica sa, de 6 ani. Mama ei este în stare gravă, la spital.

În satul Roșiuța, unde locuiesc părinții bărbatului, este tristețe nemărginită. Părinții îndoliați nu vor să creadă că fiul și nepoata lor au murit. „Am aflat târziu, de dimineață. I-am văzut aseară (n.r. luni). Au venit pe la noi, ne-au arătat că și-au cumpărat mașină nou-nouță și au zis că se grăbesc, să se ducă și ei câteva zile la mare. S-au dus spre mare și uitați-vă ce au pățit. Am aflat apoi că au făcut accident. Dan nu conducea tare. Nu mergea cu viteză. Era șofer pe TIR. Nu a avut niciodată probleme, știa să conducă. Am auzit apoi că băiatul care a intrat în ei voia să se omoare. De ce oare a ales să ia cu el și sufletele noastre nevinovate?”, s-a întrebat, printre lacrimi, mama bărbatului.

„Noi nu învinovățim pe nimeni. Dumnezeu așa o fi vrut, să îi ia pe amândoi. Este crunt ca părinte, să-ți îngropi copilul. Mai bine ne lua pe noi”, a fost și mărturia tatălui.

Vizualizări: 19,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: