Doliu la Radio Accent. A murit la 51 de ani

Cristina Fulguşin Mateiaş, cântăreaţă de muzică populară, dar şi realizator de emisiuni la Radio Accent, s-a stins din viaţă la doar 51 de ani. Mai mulţi artişti au anunţat trista veste pe pagina de socializare. 

Este doliu la postul Radio Accent din Târgu Jiu, după vestea teribilă de luni noaptea. Cristina Fulguşin Mateiaş s-a stins din viaţă după o răceală netratată la timp. „Familia Radio Accent este în doliu. Echipa noastră a pierdut un om deosebit, un coleg, un prieten, o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, Cristina Mateiaş Fulguşin. Doamna Cristina, aşa cum era cunoscută de ascultători şi telespectatori, s-a ridicat la cer mult prea devreme, la doar 51 de ani. Bunică, mamă şi soţie, Cristina Mateiaş va rămâne mereu în memoria celor care au îndrăgit-o, prin cântecele ei. Colectivul Radio Accent nu vă va uita niciodată! Dumnezeu să vă odihnească în pace, Doamna Cristina!”, este mesajul de condoleanţe al foştilor colegi din radio.

Mai mulţi cântăreţi de muzică populară au reacţionat la trista veste. „Cu durere în suflet, anunţ trecerea în nefiinţă a minunatului Om de radio, televiziune şi artist, CRISTINA MATEIAŞ. Drumul să-ţi fie lin şi lumina veşnică!”, a fost mesajul lui Petrică Mâţu Stoian.

„O doamnă cu suflet de aur, un artist complet, o colegă, dar mai presus de toate un OM... Vă mulţumesc, doamna Cristina, pentru tot! Nu vă vom putea uita niciodată!”, a scris Cristina Torop. „Câtă durere. Ne-a părăsit o prietenă dragă”, a fost mesajul Nataliei Gorjanu.

Vizualizări: 7,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: