Maria Loga, mamă de suflet pentru Valentin Sanfira

Cântăreţii de muzică populară din Gorj Maria Loga şi Valentin Sanfira au apărut împreună la o emisiune la Kanal D, unde au vorbit despre relaţia lor specială. „Cei de acasă ştiu, noi formăm pe scenă un frumos cuplu artistic mamă-fiu şi cele câteva cântece pe care am reuşit să le imprimăm au avut succes”, a spus Valentin Sanfira.

Maria Loga şi Valentin Sanfira au fost inviaţii emisiunii Teo Show. Cei doi au imprimat mai multe piese împreună şi cântă des pe aceeaşi scenă. Şi relaţia din viaţa privată este una specială, Maria Loga fiind ca o mamă pentru Valentin. De altfel, şi prietenele lui au trecut mereu prin filtrul Mariei Loga. „Când apăream cu o fată la spectacol, mă întreba: asta cine mai e? Şi fata auzea. Apoi mă suna şi îmi spunea una-alta. În timp s-a dovedit că avea dreptate”, a spus Sanfira.

Maria Loga o să aibă ceva de spus şi atunci când Valentin Sanfira o să vrea să se însoare. „Valentin a mai scăpat de gura mea, că a plecat la Bucureşti. Îl strigam Casanova, l-am văzut cu 30-40 de fete până acum. Când o fi să se însoare, are CTC-ul aici”, a spus artista în cadrul emisiunii, CTC însemnând controlul tehnic al calităţii.

Pentru fiicele Mariei Loga, Valentin este frăţior, dar până la un punct. „Până să înceapă emisiunea, mereu mă suna să mă întrebe ce am gătit şi venea la masă cu prietena noastră Victoriţa Lăcătuşu. De multe ori, fetele mele mă sunau să mă întrebe ce fac şi eu eram cu Valentin la masă, la concert. Da, eşti cu prinţul tău, îmi spuneau ele. Am cinci nepoţi şi asta mă ţine tânără. Dacă ştiam că mă iubesc nepoţii atât de mult, făceam întâi nepoţii şi apoi copiii”, a glumit Maria Loga.

Valentin Sanfira prezintă o emisiune culinară la Prima TV, dar spune că ştia cât de cât să gătească şi înainte, pentru că stă singur de la 15 ani. „Eu nu te-am prins singur niciodată”, l-a taxat Teo Trandafir, mai ales că artistul se plânsese că au tras femeile de el la recentul concert de la Madrid. „Sunt răcit. Am fost la Madrid, m-a tras un curent. Nu am făcut atâtea poze şi nu au tras femeile de mine în halul ăla niciodată. Râdem-glumim, dar eu le mulţumesc că au reacţionat aşa, deşi la un moment dat nu mai ştiam ce să fac, pentru că nu se mai auzea ce cânt”, a povestit artistul din Dănciuleşti, Gorj.

Vizualizări: 2,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: