Dorin Taşcău, un director căruia nu-i plac şedinţele

Dorin Taşcău, directorul Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, şi al Universităţii Spiru Haret, filiala Târgu Jiu, consilier local şi om de afaceri, nu este adeptul şedinţelor. Acesta consideră că cel mai important lucru pentru a forma o echipă este să laşi angajaţi să lucreze în linişte fără a le umple timpul inutil. Chiar dacă funcţiile deţinute îi răpesc 10-12 ore/ zi, Dorin Taşcău nu pierde nici un meci al echipei de fotbal Dinamo. Ba chiar se declară un suporter înfocat şi suferă de fiecare dată când favoriţii săi sunt învinşi.

Deşi de foarte mulţi ani ocupă funcţii de conducere, fiind într-o anumită perioadă şi inspector general la IŞJ Gorj, Dorin Taşcău, nu este adeptul şedinţelor şi îşi convoacă subalternii decât atunci are ceva foarte important de comunicat. „Ca manager este foarte important să-ţi creezi o echipă şi să ai în jurul tău oameni pe care te poţi baza oricând. Nu sunt adeptul şedinţelor. Acestea sunt necesare decât atunci când ai ceva foarte important de spus. Nici în perioada în care am fost inspector general nu am organizat foarte multe şedinţe. Consider că pentru a da randament trebuie să-i laşi pe oameni să muncească în linişte, fără a le umple timpul inutil“, a declarat directorul Colegiului Naţional “Tudor Vladimirescu”. Dorin Taşcău este profesor de matematică şi iubeşte foarte mult această meserie. “Munca cu elevii trebuie făcută întotdeauna cu pasiune. Trebuie îmbinată toleranţa cu fermitatea. Cine şi-a ales întâmplător meseria de profesor nu va putea să o facă niciodată bine”, a precizat directorul Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”.

Suporter înfocat al echipei de fotbal Dinamo

Deşi are foarte puţin timp liber, profesorul Taşcău nu pierde meciurile de fotbal ale echipei Dinamo. Ba mai mult se declară a fi un suport înfocat al acesteia. “Sunt un suporter pătimaş al echipei Dinamo şi merg la meciuri de câte ori am posibilitatea. Fiecare meci pierdut îmi provoacă o mare tristeţe. Cea mai mare dezamăgire pe care mi-a provocat-o echipa Dinamo este că nu a jucat până acum la Champions League. Dintre jucători cel mai mult îl admir pe Torje”, a declarat Dorin Taşcău. Nu numai că îi place să asiste la meciurile de fotbal, dar şi practică acest sport în week-end. Pe lângă fotbal, îi plac foarte mult şi călătoriile. “Mi-ar place să călătoresc mai mult şi îmi doresc să văd Israelul şi Statele Unite”, a precizat Dorin Taşcău.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: