Şefa de la Urbanism, optimista de la primăria Târgu-Jiu

Ermina Pasăre este şefa Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu de aproape şapte ani. Deşi la prima vedere pare o fire fragilă, aceasta este o femeie puternică ce face faţă cu brio atât îndatoririlor de serviciu cât şi celor familiale. Mereu cu zâmbetul pe buze, reuşeşte să transmită energie pozitivă celor din preajma sa. Cu toate că se consideră o persoană împlinită, Ermina Pasăre regretă că nu-şi poate petrece mai mult timp cu cei doi băieţi ai săi.

Ermina Pasăre a ocupat postul de şef al Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu în urmă cu aproximativ 7 ani. Toată această muncă o face cu zâmbetul pe buze, având o vorbă bună pentru fiecare persoană cu care intră în contact. “Sunt o fire veselă şi foarte optimistă. Îmi place să văd oamenii fericiţi şi consider că dacă se doreşte cu adevărat orice problemă are rezolvare”, a declarat Ermina Pasăre. Cu un stil aparte reuşeşte să transmită foarte multă energie pozitivă celor din jurul său.

Un prieten de nădejde al copiilor săi

Ermina Pasăre se consideră împlinită atât pe plan profesional cât şi familial. Aceasta este căsătorită, familia fiind cea mai mare satisfacţie a sa. Puţinul timp liber şi-l dedică în totalitate copiilor. Cei doi băieţi, din clasa a VI-a, respectiv a VIII-a, văd în propria mamă un prieten adevărat. “Timpul petrecut cu băieţii mei, cu familia mea, îl preţuiesc cu adevărat pentru că stau lângă ei mult mai puţin decât mi-aş dori. Ne place să stăm de vorbă, să ne plimbăm şi chiar să ne jucăm sau să gătim împreună. Sunt pasionată de tot ce înseamnă psihologia copiilor şi de aceea citesc mult pe această temă. În fiecare an aştept concediul cu drag doar pentru a fi cât mai mult timp împreună cu familia mea”, a declarat şefa Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Aceasta şi-a petrecut Crăciunul în mijlocul familiei şi a primit toţi colindătorii ce i-au bătut la uşă. “De fiecare dată trăiesc sărbătorile din plin. Îmi place foarte mult să decorez casa şi gătesc tot felul de bunătăţi. În fiecare an primesc toţi colindătorii cu inima deschisă”, a mai precizat Ermina Pasăre.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: