Solista trupei „Anonim” vrea să devină avocată

Iulia Florina Niţulescu este de mai bine de un an solista trupei Palatului Copiilor din Târgu Jiu. Vocea de excepţie a tinerei i-a adus multe premii atât în ţară cât şi în străinătate. Elevă în clasa a XI-a a Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Iulia îşi doreşte să devină un nume celebru în muzica uşoară şi să se remarce în avocatură.

Iulia Niţulescu este una dintre solistele trupei Anonim din Târgu Jiu, trupă care a reuşit să se remarce în ultimul timp atât în judeţ cât şi în afară lui. Sub îndrumarea cunoscutului profesor de la Palatul Copiilor, Laurenţiu Pănoiu, Iulia studiază muzica uşoară şi folk-ul de mai bine de opt ani. „Când eram în clasa a IV-a, domnul Pănoiu a făcut o selecţie prin şcoli şi am fost selecţionată pentru că oricum mie îmi plăcea foarte mult să cânt. Am studiat opt ani şi încă mai studiez la Palatul Copiilor unde sunt şi solista trupei Anonim de un an de când s-a înfiinţat trupa”, a mărturisit Iulia Niţulescu. Iulia nu este singura voce din familie, fratele ei mai mic, Laurenţiu, şi el basist al trupei Anonim, compune piese pe care ulterior le cântă sora sa mai mare. „Ultima piesă compusă de el în urmă cu câteva săptămâni se numeşte „You make me happy”, o piesă foarte frumoasă pe care o cânt de câte ori am ocazia. El face parte alături de mine din trupă, fiind basist”, a declarat Iulia Niţulescu. Având o voce apreciată de cunoscători, Iulia a participat de-a lungul anilor la numeroase concursuri unde a ocupat doar locuri fruntaşe. „Am luat locul II la Severin la „Iuliana Andreescu”, unde preşedintele juriului a fost Titus Andrei, am obţinut două premii în Germania, locul I şi locul III, vara asta la Timişoara, locul I şi tot locul I la Slatina la „Steluţele Olteniei”, a precizat Iulia.

Planul de rezervă

Viaţa de artistă o pasionează, dar mărturiseşte că i-ar fi foarte greu, ca odată ajunsă celebră, să trăiască vânată de paparazzi. „Îmi doresc foarte mult să devin o voce în muzica uşoară însă mărturisesc că nu-mi prea place partea cu paparazzii. M-aş putea obişnui cu orice mai puţin cu partea asta. Cred că un artist trebuie să aibă viaţă personală, până la urmă toţi suntem oameni”, a declarat Iulia Niţulescu.

Înzestrată cu un puternic spirit justiţiar, Iulia Niţulescu are şi un plan de rezervă în cazul în care cu muzica nu va evolua aşa cum îşi doreşte. „În cazul în care nu merge cu muzica, eu oricum o să urmez facultate de drept. Îmi place foarte tare ideea de dreptate şi după liceu o să mă orientez către o astfel de carieră”, a mărturisit Iulia Niţulescu.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: